Lamp domestik

Sumringah cahaya domestik pedhuli urip wong ing kabeh watara lan negara. Fire dirating cahaya ndadekake urip luwih aman. Ngiringake lan amba Beam global setelan cahaya menehi cahya fokus marang arah tengen. IP65 cahaya bisa nyegah banyu lan seng nembus dhuwur asor. RA dhuwur lan CRI nggawe urip luwih nyata. cahya glare Low damel sehat cahya. biaya cukup lan wiring gampang nggawe tagihan kurang.
Fitur tombol:

Commercial Lamp

cahaya komersial sumringah dikategorèkaké dadi loro kisaran kanggo ketemu karo kabutuhan pasar beda - budget lan premier. fittings Iki panggantos designable saka CFL lan PL cahya. Amarga wektu cahya suwe lan wilayah khusus digunakake, cahaya komersial sumringah menehi 5 taun babar pisan lan kurban opsi fungsi liyane maneko rupo ing siji lamp. Uga pilihan optic beda bisa kurban pangguna akeh pilihanipun saka desain pemandangan lampu.

Fitur tombol:

SMART Lamp

cahaya pinter sumringah wis kontrol liwat APP nggunakake teknologi Bluetooth. Ease uneg-uneg wong liwat kontrol ora nyenengake utawa telpon ilang, kita kudu wall ngalih kanggo cocog. Teknologi paling anyar mbisakake cahaya pinter liyane sing kompatibel kanggo sistem liyane. Loro saka kontrol, fungsi kuat saka lampu iku titah sing. Wis cahya utama lan halo cahya putih lan RGB kang cocok kanggo macem-macem aplikasi. Kanthi cahaya pinter sumringah, sampeyan bisa nggawe setelan lampu swasana ati ing sembarang wektu lan ngendi wae ing tutul telpon.
Fitur tombol:

Potongan Service

desain lan engineering profesional tim sumringah Lighting kita bisa nggawe produk selaras sing ngaktifake pelanggan kanggo mbedakake saka saingan lan entuk nilai maksimum ing pasar lokal. multi-lingual layanan customer Managers karya kita kanthi ngerti syarat kabeh pelanggan lan nyedhiyani industri standar layanan anjog sadurunge, sak lan sawise kontrak lengkap.


WhatsApp Online Chat !