Downlight domestik

Pancaran downlight domestik paduli ngeunaan kahirupan jalma di sakabeh sabudeureun tur béda nagara. Seuneu dipeunteun downlight ngajadikeun hirup aman. Dengdekkeun sarta sudut beam variabel netepkeun downlight masihan cahaya fokus kana tujuan nu moal méncog. IP65 downlight bisa nyegah cai na penetrasi kalembaban anu luhur. RA tinggi na CRI sangkan hirup anjeun leuwih nyata. lampu sorotan low ngajadikeun healthier lampu. Biaya lumrah jeung wiring gampang nyieun bil Anjeun kirang.
Fitur konci:

komérsial Downlight

downlight komérsial pancaran ragrag kana dua Bulan papanggih kabutuhan pasar béda - anggaran jeung Premier di. fittings ieu ngagantian designable of CFL jeung PL lampu. Alatan waktu cahaya panjang sarta aréa husus dipaké, downlight komérsial pancaran méré 5 taun jaminan na nawiskeun pilihan fungsi leuwih variabel dina hiji lampu. Ogé pilihan optik béda bisa nawarkeun pamaké loba pilihan desain pamandangan lampu.

Fitur konci:

Smart Downlight

downlight pinter pancaran anu dikawasa via aplikasi maké téhnologi Bluetooth. Betah masalah jalma leuwih kontrol pikaresepeun atawa telepon leungit, urang kudu témbok switch ka cocog. Téknologi panganyarna nyandak downlight pinter urang leuwih cocog mun sistem batur. Sajaba ti control teh, fungsi kuat lampu nu mangrupakeun mahluk a. Cai mibanda lampu utama jeung halo lampu bodas tur RGB nu cocog pikeun aplikasi béda. Kalawan downlight pinter pancaran, anjeun tiasa nyieun jas lampu mood Anjeun iraha wae jeung dimana wae di kabaran ti telepon a.
Fitur konci:

ODM Service

Desain sarta rékayasa profésional tim pancaran cahaya kami bisa nyieun produk ngaropéa nu ngaktipkeun konsumén pikeun kalan ti pesaing sarta ngahontal nilai maksimum dina pasar lokal maranéhanana. multi lingual layanan palanggan manajer karya urang pikeun akurat ngartos sarat sadaya para nasabah sarta nyadiakeun Industri standar layanan ngarah samemeh, nalika jeung sanggeus kontrak lengkep.


WhatsApp Online Chat !